Alt du skal vide om Hübsch

Virksomheden Hübsch blev grundlagt i 2010, og er en dansk virksomhed, der skaber møbler og interiør til boligindretning. De kombinerer det nordiske udtryk med internationalt design og fokuserer på høj kvalitet og unikke produkter. I dette blogindlæg vil vi se nærmere på virksomhedens produkter og mærkesager. 

Hübsch tilbyder Unikke Interiørprodukter i Nordisk Design

Virksomheden tilbyder et bredt sortiment af møbler og interiør, der passer til moderne og minimalistiske hjem. Det brede sortiment af interiørprodukter i elegant og nordisk design har hurtigt etableret sig som en af de førende indenfor interiør og design. Virksomhedens sortiment består af alt fra møbler til lamper, vaser og krukker, til små, personlige detaljer såsom fyrfadsstager og spejle. Deres produkter har alle én ting til fælles: de er unikke og skaber en unik stemning i de rum, de er placeret i. Ved Hübsch finder du en kombination af dekorative genstande og praktiske løsninger. En af Hübsch’ styrker er deres store fokus på kvalitet. De går op i, at deres produkter er af de bedste materialer, og kvaliteten er mærkbar ved første øjekast. Selvom designet er nordisk, så finder man ikke kedelige ensfarvede genstande i virksomhedens sortiment – tværtimod. Der er plads til både farver og mønstre, som pirrer fantasien og tilfører personlighed til ethvert rum. 

Bæredygtig produktion og social ansvarlighed 

Hübsch er også kendt for at være miljøbevidst og bæredygtig i deres produktion. De fokuserer derfor på at anvende naturlige materialer og minimere deres affald og miljøpåvirkning. Virksomheden har også en ‘Code of Conduct’, som sætter standarder for arbejdsforhold, børnearbejde samt miljø og sundhed for deres leverandører og samarbejdspartnere. Det betyder, at du som kunde kan købe Hübsch-produkter med god samvittighed og vide, at du støtter en virksomhed med en stærk holdning til samfundsmæssige emner. Virksomheden går op i at lave produkter, der ikke skader naturen, og derfor er mange af deres varer lavet af bæredygtige og genanvendelige materialer. Hübsch støtter op om bæredygtighed og social ansvarlighed og ønsker at bidrage til en bedre verden. Det er tydeligt, at virksomheden ønsker at være et godt eksempel i et marked, der ellers sjældent går op i bæredygtighed. 

Med Hübsch kan du skabe dit personlige kreative rum med unikke designs

Virksomheden ønsker også at inspirere til at skabe personlige, kreative rum. Alt deres design er med til at skabe en atmosfære, hvor det er muligt at bryde med traditionerne og tænke ud af boksen. Her ønsker man at skabe genstande, der bidrager til at skabe et personligt aftryk i ethvert hjem, fordi de tror på, at der skal være flere farver i verden. Med Hübsch kan du skabe din helt egen stil. 

Opdag den skjulte perle i interiør verdenen

Hübsch er en af de virksomheder, som du ikke ved, at du mangler i dit liv, før du har oplevet deres unikke produkter og mærkesager. Brandet er mere end bare en interiørbutik – det er en livsstilsoplevelse. Virksomheden er dedikerede til at skabe bæredygtige produkter i høj kvalitet, som tilfører personlighed og karisma til hvert enkelt hjem. Med Hübsch kan du skabe en harmonisk atmosfære, der indbyder til kreativitet og personlighed. Kort sagt; Hübsch er en skjult perle i interiørbranchen, som du bør lære at kende.