Arranger syn og skøn i sager om byggesjusk med hjælp fra Sagførerne

Har dit bygge- eller renovationsprojekt udviklet sig til problemer, fordi du har opdaget eller mistænker byggesjusk fra håndværkernes side? Så tag kontakt til Sagførerne og deres erfarne advokatteam allerede i dag. Sagførernes advokater er nemlig specialister i entreprisesager og kan hjælpe dig godt videre, hvis dit byggeri er endt i problemer.

Drag fordel af vurderingen fra syn og skøn

Vælger du at indgå et samarbejde med Sagførerne, så vil de i de fleste tilfælde råde dig til at få arrangeret syn og skøn i sager om byggesjusk. Dette giver dig nemlig en objektiv vurdering af forholdene, som du både kan vurdere og føre din sag ud fra. Ved syn og skøn kommer der nemlig en uafhængig fagperson ud og vurderer de problemer, der er uenighed om. Skønsmanden kan vurdere, om byggeriet er fejlfrit eller ej, og hvad eventuelle fejl skyldes. Skønsmanden kan også vurdere, hvad det vil koste at rette op på fejlene.

Når der har været afholdt syn og skøn, vil det være svært for håndværkerne at fralægge sig deres ansvar, hvis skønsmanden entydigt placerer det hos dem. I retssager vil skønserklæringen nemlig ofte blive tillagt afgørende betydning. Dermed kan syn og skøn give dig en fordel, særligt hvis du vælger at lade Sagførerne føre ordet for dig. Vurderingen tages nemlig også i høj grad ud fra parternes præsentation af sagen, og her vil Sagførernes erfaring og specialviden være en fordel. Alt dette kan du naturligvis læse mere om på www.sagfoererne.com.

Det bedste team til behandlingen af byggesjusk

Er du så uheldig at opleve byggesjusk, så står Sagførerne og deres specialiserede team klar til at hjælpe dig med at få afsluttet sagen både så hurtigt og så problemfrit, som det lader sig gøre. De tilbyder nemlig at vejlede og rådgive dig igennem hele situationen, bistå dig i dialogen med håndværkerne og naturligvis også at føre sagen i retten, hvis det kommer dertil. Dermed står du stærkere med dem ved din side, da du kan trække på deres erfaring med behandlingen af sager om byggesjusk og deres specialviden omkring den relevante jura. Tøv derfor ikke, men tag kontakt til Sagførerne så hurtigt som muligt. Jo før du involverer dem i situationen, jo hurtigere kan de begynde at arbejde for, at sagen kan få det bedst mulige udfald for dig.

Skulle du være så uheldig at blive involveret i en sag om byggesjusk, så er der altså hjælp at hente hos Sagførerne. På deres hjemmeside sagfoererne.com har de samlet en masse nyttig information om både byggesjusk, syn og skøn og mange andre relaterede emner, der kan hjælpe dig med at forberede dig bedst muligt i forhold til din situation.