Bliv en glad og motiveret kollega

Motivation.

Umiddelbart lyder det som et luftigt, abstrakt begreb. Men du behøver ikke at kradse ret længe i overfladen for at nå ind til noget meget konkret og praktisk. Man kunne sige, at motivation er det, der får os til at rette vores energi mod et bestemt formål, privat eller på jobbet.

Vi får ikke udrettet meget uden energi. Men vi får heller ikke meget ud af vores energi, hvis ikke vi fokuserer den på noget.

John Harmsen – motivational speaker siden 2002

I vores udviklede 21. århundredes-samfund er det sådan, at hvis der findes et behov, er der også nogen, der tjener penge på at tilfredsstille det.

Vi har brug for motivation, hvis vi skal udrette noget – og trods begrebets lidt uhåndgribelige natur er der mange, der tilbyder hjælp og inspiration til dem, der har brug for det. Det kan typisk ske ved hjælp af bøger, motivationskurser, seminarer og foredragsarrangementer; og der er da også mange, der har som levevej at styrke motivationen, både personligt og i arbejdslivet.

På engelsk findes der sågar en vending, der betegner foredragsholdere på dette område: motivational speakers. Et tilsvarende udtryk har vi (endnu) ikke på dansk, men sådanne motiverende foredragsholdere findes skam herhjemme.

En af disse er John Harmsen, som i mere end 20 år har inspireret og fornøjet folk med sine foredrag, motivationskurser og bøger, som dækker en række emner med relation til kommunikation, samarbejde, arbejdsglæde og andre saltvandsindsprøjtninger til danske arbejdspladser. Også motivation indgår som en del af spektret.

Seriøse og humoristiske motivationskurser og foredrag

John Harmsens motivationskursus, seminarer, webinarer og foredrag udmærker sig ved at kombinere det seriøse og det humoristiske.

Arbejdsglæde Ministeriet, kalder John Harmsen sin virksomhed. Siden 2002 har han holdt foredrag, motivationskurser og andre arrangementer i hele Danmark, og han har skrevet bøgerne Glad med vilje, Verdens bedste kollega og Kender du typen? Den sidstnævnte giver en lang række tips og overvejelser, som kan inspirere både ansatte og ledelse til at udvikle en arbejdsplads og en atmosfære, hvor det er rart at gå på arbejde – og titlerne på de to første udtrykker kort og klart, hvad John Harmsen anser for vigtige motiverende faktor på jobbet.

John Harmsen er en populær og meget brugt foredragsholder, og på Arbejdsglæde Ministeriets website johnharmsen.dk kan du læse meget mere om hans foredrag, motivationskurser og andre arrangementer.