Brandskilte er vigtige i enhver bygning

Brandskilte er vigtige i enhver bygning, da de markerer branddøre og brandudstyr som pulverslukkere og brandslanger. De er med til at sikre, at der ikke går dyrebare minutter tabt ved at lede efter disse ting i en nødsituation. Mange brandskilte anvender internationale symboler, der kan forstås, selv om du ikke kan læse ordene, hvilket gør dem ideelle til brug i alle slags bygninger. Vi producerer brandskilte i mange forskellige varianter som lever op til de mange danske lovkrav som er stillet af det danske arbejdstilsyn. Læs mere omkring de mange lovrigtige brandskilte her på hjemmesiden.

Arbejdstilsynet har udstedt en række krav til Brandskilte

For at sikre arbejdstagernes sikkerhed på danske arbejdspladser har Arbejdstilsynet udstedt en række krav til sikkerhedsskilte og andre former for signalgivning. Disse krav skal sikre, at skiltene er fremstillet af materialer, der kan modstå stød, ugunstige vejrforhold og andre belastninger fra det omgivende miljø. JO Safety producerer brandskilte på kvalitetsmaterialer, så du kan vælge et materiale, der passer til dit arbejdsmiljø, og undgå at skulle udskifte dine brandskilte i den nærmeste fremtid. På den måde er du med til at sikre sikkerheden på din arbejdsplads i overensstemmelse med DWEA’s krav.

Brandskilte skal være enten rektangulære eller kvadratiske

Som angivet af Arbejdstilsynet skal brandskilte være enten rektangulære eller kvadratiske og skal være forsynet med et hvidt piktogram på en rød baggrund. Den røde farve skal dække mindst 50 % af skiltets overflade. Alle JO Safety’s standardbrandskilte opfylder disse krav. Vi tilbyder også belyste brandskilte til indendørs brug, som kan være med til at sikre, at skiltene er let at se og forstå. Uanset om du har brug for skilte til udendørs eller indendørs brug, har JO Safety et bredt udvalg af brandskilte af høj kvalitet at vælge imellem. Med vores holdbare materialer og pålidelige fremstillingsproces kan du være sikker på, at dine sikkerhedsskilte vil yde den beskyttelse, du har brug for. Så hvorfor vente? Køb nu, og hold din arbejdsplads sikker.