Det skal du opleve i Ringsted

Ringsted er en by og kommune, der ligger mellem Roskilde og Slagelse. Her er der masser af spændende oplevelser og seværdigheder at finde. Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, hvis man overvejer at besøge Ringsted. Her får du et par forslag til, hvad du skal opleve i Ringsted.

Oplev Ringsteds historie

Ringsted er en by med rig historie, men det kan være svært at se, når man går rundt i byen. Byen har oplevet mange brænde og hårde tider. Det er derfor en god idé at tage en tur på turistinformation på Nørretorv 45, for at få en guidet tur rundt i byen og dens seværdigheder. Her får du en historie om byen og et godt overblik over de forskellige steder, du kan besøge. Hvis du har tid og lyst, kan du også tage et besøg på Ringsted Museum, hvor du kan få endnu mere viden om byens historie. Du kan også besøge Humleore Slotsruin uden for havørnenes ynglesæson.

Spis frokost eller aftensmad

Når du er i Ringsted, er der også et stort udvalg af restauranter, der byder på alt lige fra lokale specialiteter til internationale retter. Der er både små hyggelige caféer og bistroer, som er ideelle til en hurtig frokost, og andre restauranter, som er perfekte til en hyggelig aften. Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du finde det her. Spis på Café Balstrupgaard eller Ferdinans Bøfhus for gode madoplevelser både til aften og til frokost.

Tag på shopping

Ringsted byder også på et stort udvalg af butikker. Her kan du finde alt lige fra specialforretninger til større kæder. Ringsted er særligt kendt for Ringsted Outlet, hvor du kan købe alt, hvad hjertet kan begære med store rabatter. Her finder du hele 48 outletbutikker og 3 restauranter. Området er designet, så det ligner en hyggelig by med strøg og shoppinggader. Det er derfor også en hyggelig oplevelse at besøge Ringsted Outlet. Vi håber du har kunne bruge den mini-guide til Ringsted.