Hedenhus

Hedenhus er en dansk webshob, der tilbyder dig et stort udvalg af forskellige danske naturprodukter, som du kan forkæle dig selv med. Det inkluderer f.eks. olier og smør, æteriske olier, bivoks, honning og pollen.

Derudover har de et udvalg af bøtter og flasker, som du kan købe, hvis du gerne vil benytte dig af en af deres mange opskrifter på hudpleje, lys eller andet, og du ikke har noget, som du kan opbevare din kreation i. Kort sagt er det altså en alsidig webshop, som du kan få stor glæde af, hvis du er glad for naturprodukter og gerne vil støtte op om det danske salg af den slags.

Olier og smør

En af de produkttyper, som du kan købe hos Hedenhus, er olier og smør. Her gælder det både olier og smør, der er faste, samt olier, der er flydende. De flydende olier kan yderligere dels op i økologisk æterisk olie og basis olier, hvilket der er stor forskel på.

Basis olier er vegetabilske olier, der er presset på forskellige plantedele. Hedenhus’ udvalg inkluderer blandt andet abrikoskerneolie, arganolie, avocadoolie, baobabolie, chiafrøolie, granatæbleolie og mange flere. Det er altså typisk kerner og nødder, som disse olier er pressede på. Denne type olie kan bruges i forskellig kosmetik, og du kan finde en række opskrifter, som du kan bruge til at fremstille din egen kosmetik, der er særligt velegnet til din hud- og hårtype.

De æteriske olier er primært tiltænkt brug i diffuser. Udvalget du finder hos Hedenhus er 100% naturprodukter, og de er ufortyndede, hvorfor du får den højeste kvalitet. Blandt udvalget her finder du både appelsinolie, basilikumolie, bergamotolie, cajeputolie, cedertræsolie, citron tea tree olie og mange flere. De bruges som sagt primært i en diffuser, og dermed er det primært til at skabe en beroligende atmosfære i hjemmet ved hjælp af duft. Du kan også købe en diffuser på webshoppen.

Bivoks

Hedenhus har også et udvalg af bivoks, der både sælges som ren bivoks, som bivoks til træ og i form af lys. Den rene bivoks kan bruges til makeup, til voksbehandling, som wraps til madpakker og på mange andre forskellige måder. Du finder både danske varianter og bivoks produceret i EU hos Hedenhus, hvorfor du kan vælge den type, der bedst egner sig til dit behov.

Honning

Er det i stedet den søde tand, som du vil forkæle, så kan du vælge imellem almindelig dansk honning eller honning med smag. Du kan også prøve deres danske bipollen, som kan have en række fysiske fordele.