Hos Crillesen & Sørensen laver de opsætning af filt

Er du bosat i København eller omegn, og står du over for et renoveringsprojekt, hvor der skal ordnes vægge, så læs med her. På www.cogs.dk finder du et anerkendt firma lokaliseret i København, som er specialiseret inden for det håndværk, det er at behandle vægge. Derfor er der ingen tvivl om, at det er Crillesen & Sørensen, du skal tage kontakt til, hvis du skal have ordnet en eller flere vægge til perfektion. Få hjælp til bl.a. opsætning af filt, sprøjtespartling af væg og lignende behandlinger af overflader. Mulighederne er mange, når du sætter deres dygtige håndværkere på opgaven.

Crillesen & Sørensen gør væggen klar med opsætning af filt

Opsætning af filt er en vigtig del i processen at opbygge en væg ordentligt og efter bogen. Hos Crillesen & Sørensen er de specialiseret i opsætning af filt på flere forskellige typer vægge, så der er ikke en opgave, de ikke kan klare, når det kommer til opsætning af filt. Desuden er opsætning af filt en opgave, der kræver erfaring og teknisk snilde, da filten skal ligge i et jævnt og ensartet lag. Filten er nemlig det sidste trin, inden der kan males eller sættes tapet op, og derfor er det yderst vigtigt, at det sidder, som det skal. Det særlige ved filten hos dette firma er, at det er det fine glasfilt af glasfibertråde, der giver en smuk finish, som ikke er til at tage fejl af. Få hurtig og veludført opsætning af filt ved hjælp af firmaet.

Du er sikret effektiv og hurtig sprøjtespartling af væg

Hvis du skal have spartlet en større væg i dit hjem eller måske i din virksomhed, så er sprøjtespartling af væggen et smart og klogt valg. Hos Crillesen & Sørensen tilbyder de sprøjtespartling af vægge, hvilket er en effektiv og hurtigere metode til at få spartlet en væg perfekt. Sprøjtespartling af væg sker ved, at spartlen sprøjtes på væggen i et flot lag ved hjælp af en maskine, som jævner overfladen og gør den fri for huller og andre ujævnheder, der måtte være. Sprøjtespartling af væg er altså et vigtigt skridt på vejen mod at skabe en smuk væg i sidste ende. Du bør ikke gå på kompromis med, hvem du lader spartle dine vægge, så lad Crillesen & Sørensen sprøjtespartle din væg for det bedste resultat.

Lige meget hvordan du ønsker dine vægge skal se ud, kan de opfylde det hos Crillesen & Sørensen. Deres erfarne håndværkere ved alt om spartling, opsætning af filt, maling og tapet, så dine vægge er i de bedste hænder.