Hvad kan moduler egentlig bruges til?

Modulbygninger? Er det ikke bare sådan nogle grimme, ensartede, upersonlige kasser, som ikke egner sig til andet end midlertidige skure på byggepladser?

Hvis du tror det, har du aldrig set bygninger produceret af FOCUS Moduler A/S. Vist kan modulbygninger bruges på byggepladser, hvor der findes veludstyrede kontorer, komfortable mandskabsvogne, toilet- og badefaciliteter, som i sagens natur er midlertidige. Men man kan også få modulbygninger til mange andre formål.

Moduler til ethvert formål

Skoler, børnehaver, vuggestuer og daginstitutioner benytter sig af modulløsninger, når de har brug for mere plads – og i mange tilfælde får disse løsninger lov til at blive stående permanent.

Virksomheder udvider deres kontorfaciliteter med kontormoduler fra FOCUS Moduler A/S, og de har mødelokaler, kantiner, butikker og receptioner opbygget af moduler.

Hos FOCUS Moduler A/S kan du se fotos og beskrivelser af modul bygninger til mange formål, f.eks.:

  • kontorbygninger i to eller tre etager
  • industrikøkken
  • fitnesscenter
  • toilet- og badefacilitet i havneområde
  • komplet SFO
  • komplet børnehave

Opholds- og beboelsespavilloner: Private, skoler, institutioner og virksomheder kan bruge dem

Også private kan have gavn af moduler fra FOCUS Moduler A/S, f.eks. til have-, redskabs- eller cykelskure. Men de kan også ty til en beboelsespavillon, hvis de kortvarigt får brug for genhusning, og en sådan pavillon kan udstyres med al den komfort og indretning, der hører til et reelt hjem – en løsning, der er betydelig mere behagelig og praktisk end tidligere tiders muligheder, som leje af beboelsesvogn eller indkvartering hos familie eller venner.

Moduler kan også bruges som anneks til sommerhuset, når familien vokser, og der kommer flere gæster – og der er sågar mange, der vælger at lade hele sommerhuset opføre af moduler.

Opholds- og beboelsespavilloner er komfortable, indeklimaet er i top, og pavillonerne kan – som alle andre modulløsninger fra FOCUS Moduler A/S – skræddersys og tilpasses efter kundens ønsker og behov. De kan bruges på bosteder, højskoler og efterskoler og sågar af hoteller som ekstra værelser.

Hurtigt og fleksibelt

Modulbyggeri er hurtigt at opføre, og det er fleksibelt; det er betydeligt lettere og billigere at tilføje yderligere et modul eller to, end at tilbygge en ny fløj eller etage til en eksisterende traditionel bygning. En modulbygning kan ovenikøbet flyttes, hvis det skulle blive nødvendigt, eller der er brug for den et andet sted.

Alt byggeri fra FOCUS Moduler A/S designes og planlægges i tæt dialog med kunden og kan om ønsket opføres i totalentreprise.