Marketingordbogen dækker vi alle de vigtige marketingbegreber

Med denne marketingordbog dækker vi alle de vigtige marketingbegreber, som du kan støde på i dit arbejde med faget, så du får en grundig forståelse af betydningen af marketing. I Markedsføringsordbogen finder du ikke kun en kort gennemgang af de 10 vigtigste termer, men du finder en komplet og omfattende markedsføringsordbog fra A til Z, der fører dig gennem hundredvis af markedsføringsbegreber. Markedsføring er en enorm disciplin, så denne ordbog dækker alt fra traditionelle markedsføringsteknikker til digitale markedsføringskanaler og værktøjer. Uanset om du er ny inden for markedsføring eller blot ønsker at genopfriske din viden, er denne markedsførings ordbog den perfekte ressource.

Markedsføringsordbogen giver dig ikke kun en kort definition

Markedsføringsordbogen giver dig ikke kun en kort definition af hvert enkelt markedsføringsbegreb. Den viser dig både forståelsen og brugen af hvert enkelt begreb. Vi besvarer spørgsmål som “Hvordan bruges det?” og “Hvordan beregnes det?” for at give dig en fuldstændig forståelse af det begreb, du ønsker at vide mere om. Vi linker dig også gerne til vores online vidensunivers, hvor du kan finde artikler, webinarer, podcasts og meget mere om alt inden for online markedsføring. Marketing Dictionary er den perfekte ressource for alle, der ønsker at lære mere om markedsføring.

Videns universet er et websted der indeholder lærings artikler

Videns universet er et websted, der indeholder artikler, whitepapers, podcasts, webinarer og andre ressourcer om online markedsføring. Det henvender sig til marketingfolk, specialister og nyuddannede, der ønsker at udvide deres horisont og få færdigheder inden for online markedsføring. Webstedet drives af LAZZAWEB, et bureau med mange års erfaring i samarbejde med førende e-handelsvirksomheder og eksperter inden for områder som Google Ads og SEO. Gennem videns universet deler LAZZAWEB sin viden og erfaring med den brede verden. Du kan igennem hjemmesiden her, se en masse forskellige muligheder for at lære en masse omkring markedsføring. Der er webinar videoer samt en masse beskrivelser om diverse vigtige ord som man skal bruge.