Whesco mener at sunde snacks er perfekte til din hund

Hos whesco mener de, at sunde og lækre snacks til din hund er et must. Derfor er vores godbidder 100 % naturlige, blot tørrede og uden tilsætningsstoffer eller andet unødvendigt. Mange af disse snacks, som f.eks. heste ører, hestehud og kanin ører, har hår/pels på sig – men det er faktisk en god ting! Hårene og pelsen hjælper med at rense hundens mave og tarme, og kan være en stor hjælp en gang imellem. Så hvis du leder efter de bedst mulige snacks til din pelsede ven, skal du ikke lede længere end til whesco.

Whescos allergivenlige godbidder

Hvis din hund lider af allergi, bør du overveje Whescos allergivenlige godbidder. Deres udvalg af sunde og naturlige snacks er fri for potentielle allergener og er desuden 100 % naturlige. Du kan vælge mellem populære puffede godbidder, som er kogt i mærkeløsninger for at dræbe eventuelle bakterier. Der findes også okseører, kyllingefødder, svinekødskinder og andre muligheder. Desuden er deres hestepinde og hjorteprodukter et godt valg for hunde, der ikke har udviklet allergi over for disse dyr. Og for korn- og glutenfrie muligheder kan du prøve deres softies, som fås i en række forskellige smagsvarianter. Med så mange gode valgmuligheder er du sikker på at finde den perfekte godbid til din allergiske hund med whesco.

Whesco Danmark har et stort udvalg af både sikre og lækre hundegodbidder

Whesco Danmark har et stort udvalg af både sikre og lækre hundegodbidder. Du finder naturlige smagsvarianter som svinekød, oksekød, lam, kylling, kanin, vildsvin, vildsvin, and, hest og fisk. Whesco er også forpligtet til at levere sunde snacks til hunde, som f.eks: det er også vigtigt at tilbyde sunde sunde snacks til svinekød, svinekød, oksekød, lammeskind, oksesener, okselever, okseleverrør, oksehjerter, kyllingefødder, kyllingehaler, kyllingevinger, lammeskind, kaninører med pels, lammekallus, kaninører uden pels, svinehaler, okseknogler, okseøre, rådyrknogler uden pels, rådyrknogler med pels, vildsvineknogler, svineknogler, andevinger, hestepinde, svinefod og lammekød.