Lædervarer er et af de mest populære accessories for både mænd og kvinder

Lædervarer er et af de mest populære accessories for både mænd og kvinder. Hos Hugo P har de et bredt udvalg af lædervarer at vælge imellem, herunder tegnebøger, punge, bælter og meget mere. Uanset om du er på udkig efter et klassisk læderlook eller noget mere moderne, har de noget, der passer til din stil. Med deres lædervarer af høj kvalitet kan du være sikker på, at du får et produkt, der vil holde i mange år fremover. Så shop hos os i dag og find det perfekte lædervarer til dit outfit.

Hos Hugo-p.dk forsøger de at få alting ud til deres kunder så hurtigt som muligt

Hos Hugo-p.dk forsøger de at få alting ud til deres kunder så hurtigt som muligt. Desværre er fragtpriserne ikke de billigste her i landet, da de har valgt at beholde deres administration og lagerfaciliteter her i landet, så de er nødt til at bruge mådehold, når de sender det du bestiller til dig. Det de har valgt er at benytte GLS pakkeshop eller GLS firmaudbringning (firmaudbringning gælder også for skoler). GLS garanterer en høj stabilitet og ALLE ordrer er med tracking nummer, så du kan følge med i hvor din ordre er. De har forsøgt at spare på leveringsomkostningerne, hvilket gør at de kan tilbyde gratis fragt på alle ordrer over 399 kr. Leveringstiden med GLS er 1-2 dage.

Deres dejlige butikker ligger på Lille Torv i Rønne og Nygade i Nakskov

Deres dejlige butikker ligger på Lille Torv i Rønne og Nygade i Nakskov. Deres webshop har et lidt anderledes udvalg end i deres fysiske butik, men webshoppen vil blive tilpasset med tiden. Deres webshop blev lanceret for lidt mere end 6 år siden under navnet Karno.dk. De bestræber os hele tiden på at tilføje nye og spændende produkter til både butikken og webshoppen. Her hos Hugo P forsøger de hele tiden at imødekomme deres kunders behov og holde mode, så alle kan være med. Deres sortiment bliver hele tiden udvidet og udviklet med nye og spændende produkter, der svarer til tidens trends, de er let tilgængelige for alle, der ønsker moderigtigt tøj uden at skulle bruge en formue.