Rauma er en familie virksomhed

rauma er en familie virksomhed, der har leveret kvalitetsgarn til strikkere og hæklere i over 100 år. de er stolte af deres norske arv og deres forpligtelse til at producere bæredygtigt garn af høj kvalitet. Vores rauma garn fås i et bredt udvalg af farver og stilarter og er perfekt til ethvert projekt. Så uanset om du er nybegynder eller en erfaren professionel, har rauma det rigtige garn til dig. Du kan altid besøge hjemmesiden og se det store udvalg af det lækre garn. Garnet rauma er af højeste kvalitet og noget som du med ro i maven vil kunne købe gennem hjemmeside her.

Garnfabrikken ligger i Veblungsnes i Romsdalen, Norge

Garnfabrikken ligger i Veblungsnes i Romsdalen, Norge. Fabrikken har spundet garn siden 1927, og alle processer foregår under samme tag. Garnfabrikken kontrollerer kvaliteten i alle faser: uldblanding, kartning, spinding, farvning og strikning. Fabrikken ved, at hvert led i værdikæden er afgørende for kvaliteten af det endelige produkt. Garnfabrikken producerer garn af høj kvalitet, der anvendes i en række forskellige produkter, herunder sweatere, huer, handsker og tørklæder. Garnerne anvendes også i en bred vifte af farver, så du kan finde den perfekte farve til dit projekt. Norsk uld er blandt verdens mest miljøvenlige tekstilfibre. Produktionen af norsk uld overgår den normale bæredygtighedstænkning, når det gælder om at minimere miljøpåvirkningen i hele produktets livscyklus. Norsk uld er også elastisk og elastisk, hvilket gør den perfekt til kartet garn. Denne type garn er let og luftigt, men alligevel varmt og holdbart. Så hvis du er på udkig efter funktionelt og komfortabelt tøj, skal du ikke lede længere end til norsk uld.

Rauma Ullvarefabrikk AS er en norsk garnproducent

Rauma Ullvarefabrikk AS er en norsk garnproducent, som blev grundlagt i 1927. Virksomheden startede med blot nogle få tekstilmaskiner i et gammelt bådehus, og i dag beskæftiger den over 150 medarbejdere. Rauma Ullvarefabrikk ligger nær Veblungsnes, ved udmundingen af Rauma-floden. Virksomheden har gennemgået flere udviklingsfaser siden starten, og i 1968 overtog den Røros Tweed. Med denne overtagelse blev al garnproduktion samlet i Rauma. I 1970’erne blev der opført en ny fabriksbygning, som gav plads til et mere moderne produktionsanlæg.