Stegepande 26 cm er perfekt til hverdagsbrug

Stegepande 26 cm er perfekt til hverdagsbrug. Den er ideel til stegning af frikadeller, hakkebøffer eller lignende. De lave sider gør det nemt for dig at vende maden, så du får et jævnt resultat. Sauterpanden har derimod højere kanter, hvilket gør den ideel til lynstegning og simreretter. Du kan nemt stege dine grøntsager, så de bevarer bid og smag. Vælg en stegepande, der passer til dine behov! stegepande 26 cm er et godt valg for dig, der ønsker en pande til alle formål. Se de mange fordele for din madlavning ved at bruge en stegepande 26 cm.

Stort udvalg af gode stegepander 26 cm

Når det gælder stegepander, er der et stort udvalg på markedet. Du kan vælge stegepander fra 20 cm til 32 cm. De mindste størrelser er ideelle til at lave pandekager eller omeletter. Til gengæld er de større størrelser perfekte til simreretter, da der er mere plads. Hvis du ikke ønsker at have flere forskellige pander, kan du vælge en pande på 26-28 cm. Du skal dog være opmærksom på, hvor du skal måle en stegepande. De fleste målinger er fra yderkant til kant. Det betyder, at selve stegefladen som regel er mindre. Så når du vælger en stegepande 26 cm, skal du sørge for at tage højde for dette.

Vælg en stegepande på 26 cm som funger på induktion

Hvis du har en induktionskogeplade, er det vigtigt, at du vælger en stegepande, der fungerer på induktion. Langt de fleste materialer fungerer på induktion. De materialer, der ikke fungerer på induktion, er rent kobber og aluminium. Hvis du vil have et af disse materialer, skal du sørge for, at der er flere lag, hvoraf et af dem er magnetisk. På alle stegepander har de angivet, om de virker på induktion. Du kan også købe induktionsplader, som fungerer som en mellemliggende plade mellem induktionskogepladen og de stegepander, der ikke fungerer på induktion. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar.