Bulldog Agri har kornvalser til enhver smag

Har du brug for en ny kornvalser til arbejdet på gården? Så er Bulldog Agri et oplagt sted at kigge efter den. Den jyske virksomhed har god erfaring med at forhandle landbrugsmaskiner, og kan med sikkerhed også sælge dig en kornvalse, som vil leve op til alle dine forventninger. Man har ikke kun kornvalser klar til levering i butikken, men også andre typer landbrugsmaskiner. F.eks. kan du også investere i ny crimper valse hos dem, hvis du mangler sådan en. Læs mere om begge typer maskiner og om butikken i artiklen herunder.

Vælg mellem kornvalser i høj kvalitet hos Bulldog Agri

Der er mange gode fordele ved en kornvalse, ud over at den er smart og praktisk at arbejde med. Blandt andet er der ingen støv eller støj. Har du brug for et godt sted at købe en ny kornvalse, er www.bulldog.dk et oplagt sted at gøre det. Den danske forhandler har stor erfaring i branchen og kan med sikkerhed sørge for at levere en kornvalser, som lever op til alle dine behov og ønsker. Man har selvfølgelig flere modeller at vælge imellem, både Murska 350S2, Murska Pre-chruser og Murska 220SM. Man kan desuden også købe et Murska cyklon fyldeanlæg hos dem. Besøger du deres hjemmeside og klikker ind i kategorien med kornvalser, kan du bl.a. læse meget mere om, hvad hver af de forskellige typer kornvalse-relaterede produkter bruges til. Du kan også finde deres specifikationer og information om deres ydeevne, der er helt som forventet.

Se deres flotte udvalg af crimper valser

Ud over ny crimper valser finder man også en række andre typer landbrugsmaskiner hos Bulldog Agri. Bl.a. kan man købe ny crimper valser. I kategorien med crimper valser finder man ligeledes en masse god information, som gør det let at vælge den maskine, man har brug for. Kan du alligevel ikke helt kan finde den information, som du ønsker? Så kan du altid rette en henvendelse til deres kundeservice, hvad end det er vedrørende en ny crimper valse, kornvalse eller andre typer landbrugsmaskiner. De både ved en masse om emnet og kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige crimper valse eller kornvalse til dit landbrug.

Besøg virksomhedens hjemmeside allerede nu, og få et kig på udvalget af landbrugsmaskiner. Ud over crimper valser og kornvalser finder man bl.a. også fuldfodervogne, vejesystemer, græsudstyr af forskellige art, halmsnitter, graveudstyr og meget mere hos dem.