Badeanstalten forhandler bodyscrub og badesalt med gode, naturlige ingredienser

Få danske mærker har lige så interessante og unikke produkter at byde på, når det gælder personlig pleje og hygiejne, som Badeanstalten. Den danske producent er virkelig dygtig til sit arbejde og har de seneste år imponeret med både bodyscrub, badesalt og andre produkter, man nu finder på deres hjemmeside. Mangler du derfor et eller flere af disse produkter hjem til badeværelset, så leverer de i den grad varen. Læs mere om deres produkter herunder.

Velduftende bodyscrub til alle hudtyper

En bodyscrub fra www.badeanstalten.dk er både fugtgivende og plejende, og den efterlader huden blød, ren og dejlig. Den danske virksomhed fremstiller bodyscrubs og andre lignende produkter til personlig pleje og hygiejne efter stolte håndværkstraditioner. Hertil bruger de spændende ingredienser fra den danske natur. Bodyscrub fjerner døde hudceller effektivt og nænsomt, når den masseres ind i huden, og så er behandlingen samtidig utroligt behagelig. Man føler sig rengjort helt i dybden, når man bruger en bodyscrub som dem fra Badeanstalten. Samtidig sikrer de mange spændende varianter, at du helt sikkert kan finde en bodyscrub, der passer godt til dig. Du kan f.eks. prøve bodyscrub med agurk og mynte, roser, vilde bær eller nektar, eller du kan skifte lidt imellem de forskellige. De dufter alle sammen skønt og er dejlige at anvende.

Slap af med badesalt til både fod- og karbad

Bodyscrub er bestemt ikke den eneste grund til at kigge forbi Badeanstalten lige nu. De har f.eks. også et skønt udvalg af badesalt klar til levering. Holder du af et dejligt, afslappende karbad efter en lang, stressende dag, er badesalt fra butikken helt sikkert noget for dig. Badesalt spreder sig i det varme vand og giver en utrolig lækker og behagelig følelse, der får en til at slappe helt af. Der er naturligvis flere typer badesalt at vælge imellem, som fås med de samme dufte som deres udvalg af bodyscrub – roser, agurk og mynte eller nektar. Du kan derfor med lethed eksperimentere og finde din favorit fra kataloget. Er du mere til fodbad end karbad, egner badesalt fra butikken sig også glimrende til sådanne.

Har du desuden spørgsmål vedrørende badesalt, bodyscrub eller andre produkter fra det spændende katalog? Så kan du altid rette henvendelse til Badeanstaltens kundeservice via deres hjemmeside. De ved naturligvis en masse om deres egne produkter, og de vil helt sikkert gerne bruge lidt tid på at hjælpe dig med at finde den helt perfekte type badesalt eller bodyscrub.