Effektlageret fører Scierra og Geoff Anderson

Effektlageret er lige nu lagerførende med et hav af forskellige typer fiskeudstyr til både havfiskeri og ferskvandsfiskeri. Her kan du bl.a. finde det kendte mærke Scierra, som er det helt rette at satse på, hvis du skal købe waders eller andre typer fiskeudstyr. Ligeledes finder du også Geoff Anderson som en del af kataloget; et mærke som helt sikkert også er værd at tage et kig på, hvis du ikke allerede har gjort det. Læs mere om de to mærker og om butikken i artiklen herunder.

Scierra fra Effektlageret laver fremragende fiskeudstyr

Når det gælder waders og andet fiskeudstyr, er Scierra den type mærke, som man roligt kan satse på. Derfor finder man ikke så overraskende mærket som en del af kataloget hos www.effektlageret.dk lige nu. Der er naturligvis flere grunde til, at Scierra er populært hos lystfiskere. Én af dem er helt sikkert deres kvalitet. Der er ganske simpelt meget få mærker, som kan konkurrere med Scierra når det kommer til slidstærke materialer og gode design, der både holder i lang tid, samtidig med at de behagelige at have på. Lægger du Scierra i indkøbskurven, når du f.eks. skal købe et par nye waders eller en anden slags fiskeudstyr, kan du roligt forvente at få glæde af produktet på mange fremtidige fisketure.

Bliv klar til fisketuren med grej fra Geoff Anderson

Det er ikke kun Scierra kataloget, der lokker lystfiskere til at kigge forbi Effektlageret for tiden. Et godt udvalg af Geoff Anderson er bestemt heller ikke at undervurdere. I kataloget fra Geoff Anderson finder man bl.a. jakker og trøjer, bukser, hovedbeklædning, handsker, undertøj, skjorter, T-shirts og værktøj. Alt sammen er udviklet særligt til lystfiskere. Med så meget udstyr at vælge imellem, kunne man måske tro at det vil være lidt uoverskueligt. Heldigvis er kataloget med Geoff Anderson udstyr inddelt, så man med lethed finder frem til de produkter, der rent faktisk har interesse.

Har du endnu ikke været inde på den danske lystfiskerudstyrsforhandlers hjemmeside for at tage et kig, kan du sagtens nå det endnu. Der er virkelig mange fine produkter at vælge imellem, og udover Geoff Anderson og Scierra, finder du bl.a. også mærker som Savage Gear, Garmin, Haglöfs, ABU og Daiwa. Skulle det blive aktuelt, at du har spørgsmål af den ene eller anden art, kan du altid rette henvendelse til deres kundeservice. Så vil venlige medarbejdere helt sikkert gerne hjælpe dig med at få svar på disse.