Har du prøvet Hidcote lavendel endnu?

Hidcote lavendel er en type lavendel, der stammer fra Hidcote Manor i England. Hidcote-sorten er kendt for sin stærke duft og smukke blomster. Hidcote lavendelplanter er nemme at dyrke og er en god tilføjelse til enhver have. Som drik smager Hidcote lavendel fantastisk i te og er et godt alternativ til alkoholholdige drikkevarer. Hidcote lavendel olie er en af de mest populære æteriske olier og bruges i mange forskellige produkter.

Hvis du er på udkig efter en lækker og boblende drik, der samtidig er sund, så er Hidcote lavendel er et godt valg. Den boblende drik olie er også en god både at slappe af på, men også til at piske en stemning op. Så kunne du være interesseret i at prøve Hidcote lavendel, så bør du tjekke dette link og opnå mere viden om den fremstormende drik.

Sund og smagfuld

Hidcote lavendel Blue er både sund og smagfuld og noget af det bedste man kan finde af Københavnsk Kombucha lige i øjeblikket. Den er særligt kendt for sin stærke duft, smukke blomster og nemme dyrkning. Hidcote lavendel smager fantastisk som drik, både is og varm, hvilket gør den til et perfekt valg på ethvert tidspunkt af dagen. Drikken går både godt til festlige anliggender, men også hvis man blot drikker den for sig selv midt på dagen grundet dens lave alkoholindhold. Du vil naturligvis kunne få den økologisk også, hvilket også mærkes i smagen på hidcote lavendel.

Drikken er også et godt valg for dem, der er interesseret i at prøve kombucha for første gang. Drikken har en let og forfriskende smag, hvilket gør den perfekt til folk, der er nye til kombucha. Hidcote Lavender er også et godt valg for folk, der er på udkig efter et alternativ til alkoholholdige drikkevarer. Hidcote Lavender er en boblende og lækker drik, der er perfekt til enhver lejlighed.

Disse ingredienser finder du Hidcote lavendel blue

I hidcote lavendel blue er der følgende ingredienser;

Her er vand, rørsukker, oolong te, lavendel og kombucha kultur.

Næringsindholdet pr. 100 ml er:

Energi: 15 kcal

Fedt: 0,1 g

Heraf mættede fedtsyrer: 0,0 g

Kulhydrater: 0,0 %: 3.4 g

Heraf sukker: 3,2 g

Derudover også den lave alkoholprocent på under 1,2 procent. Naturligvis er drikken også alkoholisk.

Så kunne du være interesseret i at prøve den nye hidcote lavendel drik? Så bør du som tidligere nævnt tjekke det ovennævnte link og derefter prøve dem for dig selv. Tøv ikke med at prøve en af de boblende drikke der lige nu stiger eksponentielt i popularitet.