Find dit personlige Seiko ur

Leder du efter at tilføje et strejf af luksus til dit håndled? De mekaniske ure fra SEIKO’s Prospex-serie vil helt sikkert imponere dig. Fra dykkerure udstyret med termisk modstandsteknologi til en automatisk kronografmodel er disse ure et eksempel på præcision og ekspertise.

SEIKO’s kollektion af kvartsure har et tidløst look, der passer godt til ethvert outfit. SEIKO 5 Sports-serien har holdbare og funktionelle designs, der er perfekte til den aktive mand. For en mere sofistikeret stil kan du tjekke Presage SARY055, der kombinerer en elegant sort urskive med en rem i krokodillelæder.

Hvis du er på udkig efter et Seiko ur så giv Guldsmed-smeds.dk et besøg.

Seiko er innovative

I dag fortsætter Seiko med at flytte grænserne inden for urmageri og er kendt for sine innovative designs og præcise tidtagning. Fra deres ydmyge begyndelse som et urreparationsværksted i 1881 har Seiko cementeret deres plads som et af de bedste urmærker i verden.

I de seneste år har SEIKO fortsat med at flytte grænserne for urteknologi. I 2012 introducerede de Astron GPS Solar, verdens første solcelledrevne GPS-ur. Dette banebrydende ur kan automatisk indstille sig til enhver tidszone på Jorden med et enkelt tryk på en knap. Derudover tilbyder deres Prospex-linje ure til ekstreme eventyr og udforskning af dybhavet, såsom Marinemaster Professional Diver 1000m, der kan modstå vandtryk på op til 1.000 meters dybde. Med en forpligtelse til konstant at forbedre deres produkter og teknikker er SEIKO fortsat på forkant med urindustrien.

Seiko fortsatte med at gøre fremskridt inden for tidtagningsteknologi, da de introducerede det første tv-ur i 1982 og det første armbåndsur med et urværk med kinetisk energi i 1988. I 2012 præsenterede de Spring Drive-teknologien, som kombinerer et traditionelt mekanisk urværk med en elektronisk regulator.

Seiko samarbejder med kendte mærker

Ud over deres teknologiske fremskridt er Seiko også kendt for deres smukke og sofistikerede urdesign. Deres kollektioner spænder fra sporty og afslappede ure til elegante dressure. Især Grand Seiko-linjen viser Seiko’s avancerede håndværk med fantastiske præcise detaljer og luksuriøse materialer. Med en rig historie og en forpligtelse til innovation og design er det ikke overraskende, at Seiko fortsat er et topvalg for urentusiaster over hele verden.

Giugiaro Design-serien byder på slanke og moderne designs, der er perfekte til den sofistikerede person. Med Seiko’s præcisionsteknologi og Giugiaros øje for stil er disse ure en sammensmeltning af form og funktion. Andre samarbejder med topdesignere har også resulteret i fantastiske ure, som f.eks. den anerkendte Arctura-kollektion designet af Shinji Watanabe.