Derfor skal du vælge produkter fra Eva Solo

Det anerkendte mærke, Eva Solo, har vundet mere end 200 internationalt anerkendte designpriser, siden det blev lanceret i 1997. Hos Eva Solo er godt design kernen i alt, hvad de laver. De tror nemlig på, at et godt design kan gøre både hjemmet og husholdningen til en større fornøjelse. Læs med her og få indblik i, hvorfor du bør vælge Eva Solo.

Eva Solo er en tidløs favorit

Når vi taler om Eva Solo, så hænger det uløseligt sammen med god kvalitet og tidløst design. Hos Eva Solo tror de nemlig på, at et godt design løser reelle problemer i hverdagen. Et produkt, der er designet på den helt rigtige måde, gør nemlig produktet mere brugbart, forståeligt og giver dig, som forbruger, en større glæde. Det er også derfor, at Eva Solo siden 1949 har haft en formel for godt design. Egentlig startede det med en meljævner, hvor låget også skulle kunne fungere som en citruspresser. Ideen var ikke set før og blev en bragende succes. Og det er netop dén formel, Eva Solo stadig arbejder ud fra. Produktet skal give det ud over det sædvanlige, som gør det ekstra funktionelt og tilfører produktet ekstra værdi. Eva Solo produkter er altså udviklet med både funktionalitet, æstetik og materialevalg for øje. Det er netop den formel, som gør Eva Solo til det et tidløst og funktionelt brand. Så hvis du leder efter nogle gode og klassiske køkkenredskaber, som skal holde i rigtig lang tid, er det klart Eva Solo, du bør overveje. Som nævnt er mærket altså kendt for at forny sig selv, og du kan derfor nemt finde en termokande, et termokrus eller en vandkaraffel, som er nogle af de mere populære produkter fra Eva Solo.

Overvej at købe en termokande, termokrus eller en vandkaraffel

Måske har du længe overvejet at købe produkter fra Eva Solo? Hvorfor så ikke vælge en termokande, termokrus eller en vandkaraffel? Alle tre produkter benyttes hyppigt og er sikre hit til enten dig selv eller som en gave til en, du holder af. Du kan heldigvis finde både en termokande, termokrus eller en vandkaraffel hos ekram.dk, som sælger alle disse Eva Solo produkter til gode, billige priser. Hvis du har valgt en termokande, termokrus, vandkaraffel eller alle tre ting, skal du vide, at du kan få fri fragt fra 449 kroner samt 100 dages returret og levering inde for 1-3 hverdage. Derudover kan du også altid besøge en af deres fire fysiske butikker, hvis de ikke har en termokande, termokrus eller vandkaraffel på hjemmesiden. Tag et kig forbi siden online eller de fysiske forretninger for at finde lige de Eva Solo produkter, du står og mangler.