Køb tilbehør til kørestol i høj kvalitet online

Har du været igennem større operation? Eller er du faldet og kommet til skade med ryg eller knæ? Der kan være mange grunde til, at du har behov for at bruge kørestol i en kortere eller længere periode. Hos SeniorSalg.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til kørestole.

Derfor har tilbehør til kørestol så stor betydning

Uanset om du permanent eller midlertidigt sidder i kørestol, har du brug for den bedste komfort. Hovedparten af alle kørestole leveres i standardudgaver, og hvor der skal tilkøbes tilbehør til kørestolen, der giver dig den optimale støtte og komfort. Det rette tilbehør til kørestol er med til at minimere smerter, og det kan være med til at give dig øget livsglæde og mere mobilitet. Der findes et stort sortiment af tilbehør til kørestole, herunder: regnslag, net til opbevaring, benstøtter, termopose til ben, skuldersele, puder og regnslag. Hvilket tilbehør du skal vælge, afhænger af dine personlige behov og din livsstil. Den store fordel ved tilbehør til kørestol er fleksibiliteten. Tilbehør kan fjernes, og der kan monteres nyt udstyr. På dén måde kan du tilpasse din kørestol, så du kan fortsætte med at leve et aktivt liv.

Øg din fysiske komfort med kørestolspuder

Noget af det mest populære tilbehør til kørestol er siddepuder, der er designet til at give dig støtte og aflaste ryg og lænd. Når du skal vælge pude til kørestol, skal du forholde dig til type af fyld samt højden på fyldet. Det er en god idé at vælge puder med skum eller memory foam, der tilpasser sig til din krop, og som springer tilbage til sin oprindelige form, når du rejser dig fra puden. De bedste puder kan genkendes på kvaliteten af materialer samt det aftagelige betræk. Skulle der komme snavs på puden, kan betrækkes tages af og vaskes i maskinen. Vær opmærksom på, at kørestolspuder fremstilles i forskellige bredder. Sørg for at vælge en model, som i dimensioner matcher siddeområdet på din kørestol.

Få frisk luft og grønne omgivelser med regnslag til kørestole

Selvom du bruger kørestol, kan du stadig opleve naturen året rundt. Du skal sidde afslappet under køreture på alle årstider. Et regnslag er værdifuldt tilbehør til kørestol, som giver dig læ og ly for regn og blæst. I vinterperioden kan det være nødvendigt at bruge en behagelig termopose, som luner ben, fødder og ankler, mens regnslaget pakker dig godt ind.