Lamelgardiner tager hensyn til belysning, udsigt og privatliv

Solskin er dejligt – men sommetider vil vi ikke have alt for meget af det. Når vi sidder indendørs og prøver på at læse en bog eller arbejde ved skrivebordet, er det ikke rart at få det lige i øjnene.

Men på den anden side skal det heller ikke blive direkte skummelt, hvis det kan undgås. Og selvom vi kan lide at kigge ud af vores vinduer, bryder vi os som regel ikke om at have tilfældige forbipasserende til at kigge ind af dem.

Det kan være svært at tage højde for alle disse hensyn med almindelige, traditionelle stofgardiner eller rullegardiner. Men der findes også en tredje løsning: lamelgardiner.

Persienner på højkant

Lamelgardiner kan nærmest kaldes “persienner på højkant”, og de er i flere henseender mere fleksible end almindelige persienner. Med deres lange, lodrette lameller er de særdeles velegnede til store vinduespartier, men kan anvendes i alle størrelser vinduer. Med lamelgardiner fra Gardinfabrikken kan du nemt og ubesværet justere det udefra kommende lys, som du ønsker det, og du kan passe på dit og din families privatliv uden at miste udsigten.

Gardinfabrikkens flotte lamelgardiner er for de flestes vedkommende lavet af Trevira CS, som indeholder en særlig, brandhæmmende polyestertype, og de har desuden en vis lydabsorberende effekt, som er med til at skabe en god akustik i rummet. Det er også muligt at få lamelgardiner af mørklægningsstof, særlig velegnet til soveværelset.

Trevira CS leveres i en lang række farver, så du kan givetvis få lamelgardiner, der passer til din smag og matcher dit interiør.

Skræddersyede gardiner og praktisk assistance

Når du køber lamelgardiner hos Gardinfabrikken, er de skræddersyet efter de mål, du selv har taget. Hvis du ikke har mod på selv at måle op, er det gratis at få besøg af gardinbussen. Ved et sådant besøg,bliver opmålingen klaret for dig, du kan få rådgivning og vejledning samt se det store udvalg af stofprøver. Når dine lamelgardiner er færdigsyede, kommer gardinbussen gerne og sætter dem op, hvis du har brug for hjælp.

En særlig fordel ved Gardinfabrikkens lamelgardiner er, at lamellerne kan udskiftes, dvs. du behøver ikke at udskifte skinnen, hvis lamellerne er blevet lidt slidte, eller du trænger til et farveskift. Løse lameller fremstilles efter mål og med den ønskede farve, og de kan ofte leveres i løbet af få dage.