Skab dit drømmehjem med en New Yorker væg eller en glasdør i New Yorker stil fra First Floor CPH

Ønsker du at kunne tage indretningen derhjemme et skidt videre? Og er du fan af moderne, tidløst design? Så bør du overveje at lægge vejen forbi First Floor CPH, der står bag et inspirerende udvalg af produkter, der matcher netop disse kriterier. Med en New Yorker væg eller en glasdør i New Yorker stil kan du nemlig både åbne dit hjem op og binde det sammen på en måde, som få andre tiltag giver mulighed for.

En New Yorker væg kombinerer glas, stål og flot design

Det første man bemærker, når man lader blikket falde på en New Yorker væg fra First Floor CPH, er formegentlig det flotte design. Men dette er langt fra det eneste, de innovative vægge har at byde på. Installerer man først en New Yorker væg i sit hjem, vil man nemlig opdage, hvordan lyset spreder sig meget nemmere. Samtidig vil rummene med stor sandsynlighed også komme til at virke større, da der ikke er noget, der stopper øjet. Samtidig bliver New Yorker væggen også en æstetisk tilføjelse til hjemmet, idet væggen i lige så høj grad som møblerne bliver en del af indretningen. Ønsker du ikke at gå på kompromis med dit privatliv, så tilbyder First Floor CPH også muligheden for at benytte matteret glas og flere andre glastyper, som du kan se på firstfloorcph.dk.

Find en glasdør i New Yorker stil til alle rum i hjemmet

Giver din bolig ikke mulighed for at udskifte så store elementer, er det også muligt blot at installere en glasdør i New Yorker stil, hvis du ønsker at optimere indretningen. Selvom dette er en mindre omfattende løsning, så giver den nemlig samme effekt. De glasdøre i New Yorker stil, du finder hos First Floor CPH, er på samme måde udført i et gennemtænkt design og kvalitetsmaterialer, så du kan få glæde af din investering i mange år. De findes desuden i en række forskellige design, da det danske firma ikke sætter nogen begrænsninger for, hvor deres glasdøre kan bruges. På deres hjemmesider finder du derfor både enkeltdøre, dobbeltdøre, skydedøre og baderumsdøre, og de har tilmed også udviklet flere løsninger specifikt til erhverv.

Uanset om du er erhvervsdrivende eller privat husejer, så venter der dermed mange gode muligheder på www.firstfloorcph.dk. Snyd derfor ikke dig selv for et kig i det flotte katalog, hvori du med sikkerhed kan finde noget, der matcher dine ønsker. Hvem ved, måske er en glasdør i New Yorker stil eller en New Yorker væg lige det, der har manglet.