Skal du være vært eller værtinde og stå for en sjov aften?

Det kræver tid og planlægning at være vært eller værtinde for et hold venner. Aftenen må jo gerne spille med lækre drinks med gin, god mad og sjovt indhold. Det kan dog være svært at opnå, når man er ene mand om det. Men med den rette planlægning er man allerede godt på vej.

Lidt vådt til ganen

Det første skridt mod en god aften er selvfølgelig lidt vådt til ganen – det fungerer jo ikke, hvis I alle sidder og tørster. Hvis dig og din gruppe kører aftenen alkoholfri, kan du begive dig ud i lækre hjemmelavede lemonader, safter eller noget helt tredje. Hvis I derimod er til lidt alkohol i løbet ad aftenen, er drinks klart det oplagte valg. Der findes alverdens opskrifter på mange forskellige drinks. Du kan her udvælge dig en drink, som du synes bedst om. En idé kunne være en drink med gin, da gin også er kendt af alle, og mange synes om den – sikker vinder.

God mad

Når drikkelsen er på plads, er det selvfølgelig også oplagt, at der skal noget lækkert mad på bordet. Du kan vælge at tage sagen i egen hånd og selv finde på noget, ellers kan du sagtens bestille mad udefra. Mange spisesteder kører med kuverter, hvor man bare bestiller det, og så afhenter det på dagen. Det er helt op til dig, hvad du har tid og lyst til.

Sjove selskabslege

Det er en sjov idé at have et par selskabslege med undervejs i løbet ad aftenen. Hvis du for eksempel har flere serveringer, er det oplagt at have en selskabsleg imellem serveringerne. Det er både hyggeligt og sjovt. Du kan køre de klassiske med en udfordring stående på papir under tallerkenen, ellers kan du finde på noget helt nyt.