Spændende aktiviteter til hele familien om efteråret

Som forældre til småbørn, kan du helt sikkert nikke genkendende til situationen, hvor man står og skal finde på hvad man skal foretage sig om efteråret – hvor man samtidig kan få aktiveret ens børn. Det kan nemlig være lidt af en kunstart at finde aktiviteter som passer til både voksne og børn på samme tid. Du bør dog ikke tvivle, da vi i denne guide har fundet et par forskellige gode råd, fifs og tricks til hvordan man får det meste ud af tiden sammen med ens familie – uden at gå på kompromis med morskaben undervejs. Læs blot videre.

Tag frisk ud i naturen – og gerne med børnene under armen

Intet frisker som at tage en frisk tur ud i skoven sammen med ens børn. Her er det faktisk kun fantasien der sætter grænserne for morskaben. Her kan i eksempelvis lege med de faldne blade, og stable dem sammen i én stor bunke, som i derefter kan kaste rundt med – lidt ligesom, hvis der var tale om sne i kaster på hinanden. Udover dette, kan i tage et par fiskestænger med ud i naturen, og se hvilke fisk I kan få på krogen i efterårsvejret – dette er samtidig en ganske stille og rolig aktivitet, som du som forælder helt sikkert vil synes om. Dette kan I læse mere om på https://mariagerfjordposten.dk/ hvor I kan finde yderligere inspiration til jeres aktiviteter.

Sid indenfor med varme drikke og spil

Efter I har været ude i naturen og skoven hele dagen og leget, er I helt sikkert meget trætte og udkørte. Derfor kan det være en god idé at spille lidt forskellige brætspil indenfor med en varm drik, et tæppe og andre godter under armen – det kommer ingen i familien til at fortryde. At spille brætspil, kortspil eller andre hyggelige spil er altid sjovt.